Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l

de mihaelam90 in Slow Cooker, 15 Dec 2018 | 4025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe de pui fara piele
  • 1 conserva de rosii in bulion (400g)
  • 2 cutii de suc de rosii de 500 g
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l:

Spalam bine si scoatem pielita pulpelor si le digilam intr-o tigaie cu putin ulei pe aragaz, cam 5-10 minute.
Rosiile in bulion le-am pasat la blender, dupa care le-am amestecat cu sucul de rosii si usturoiul.
Cand pulpele si-au schimbat culoarea, am adaugat amestecul de suc de rosii si le-am lasat impreuna 5 minute la foc mic.
Intre timp, am incalzit slow cookerul Crock-Pot pentru 30 minute pe modul "high" cu putina apa in el pentru a preveni craparea vasului cand se asaza ingredientele calde.
Am transferat totul in vasul crock pot dupa care am asezonat cu sare, piper si cimbru dupa gust.
Am setat aparatul pe modul "high" pentru 4.5 h.
Cand e gata, se presara deasupra patrunjelul.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vasul Crock Pot se incalzeste in prealabil daca urmeaza a se pune preparatele calde pentru a preveni craparea/fisurarea. Daca ridicati capacul inainte de terminarea programului, mariti timpul pentru fiecare ridicare de capac cu 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot 4.7 l" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot 4,7 L