Oua de ciocolata si cocos

de Miha in Dulciuri, 6 Apr 2010 | 5107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g nuca de cocos
  • 100 g unt
  • 1 lingura frisca lichida
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de ciocolata si cocos:

Dupa acelasi principiu dupa care am facut bomboanele iubarete :)) am facut si aceste oute de Paste. Pentru forme am folosit "coji" de la ouale Kinder adunate de-a lungul vremii. :))


Ciocolata se topeste la microunde, dupa care se toarna in forme. Cu ajutorul unui penson o intindem pe toata suprafata formei. Se dau formele la congelator pana se intareste ciocolata foarte bine.


Intre timp pregatim umplutura de cocos:


Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra,nuca de cocos,untul moale si la sfarsit frisca lichida.


Daca iese prea vascoasa compozitia,mai puteti adauga 1 lingura frisca lichida.


Umplem ouale cu compozitia de cocos si dam la frigider pentru cateva ore, pana se intareste foarte bine.


Se scot din forme ( eu le-am taiat. Le-am sacrificat, pana la anu' poate mai adun vreo cateva :)) ) si se pastreaza la rece.


Din compozitia ramasa se modeleaza bile ce se tavalesc din abundenta prin nuca de cocos, obtinand astfel niste delicioase bomboane Raffaello. :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de ciocolata si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Miha 1

06.04.2010, 11:51

Multumesc! Brandusa...si ideea ta de oute de Paste este super!

jolygina 1

07.01.2012, 10:40

ooo da foarte bune si frumoase

Miha 1

07.01.2012, 11:08

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata