Oua umplute cu ton

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 10468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 conserva de ton maruntit in ulei
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Ouale se fierb tari. Cand sunt gata se pun in apa rece ca sa se raceasca foarte bine. Apoi se curata , se taie in doua si li se scoate galbenusul.

Galbenusurile se amesteca cu tonul scurs de ulei, sare , piper si suc de lamaie dupa gust.

Se umplu albusurile cu amestecul obtinut. Se dau la rece inainte de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sylvia 1

26.07.2010, 16:16

Povestea vietii mele eu cand si baietii acasa ( ii bag si pe cel mare, sotul, si pe cel mic in aceeasi oala ) adesea lor le pregatesc un meniu si mie altceva . Cand sunt numai cu piticul cum zici aproape ce nu fac mancare.

yafa 1

28.07.2010, 02:12

sunt tare frumusele si cred ca delicioase, fac si eu asemanator insa pun si un pic de maioneza la crema de ton.

madi_marin 1

28.07.2010, 20:32

yafa....multumesc.... si eu mai pun cateodata maioneza....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute