Da, ati citit bine! OVAZ cu lapte!
Stiti cat e de bun? eu sunt fan, iar astia mici se bat pe el.
Incercati si daca nu va place, ne chemati pe noi sa papam :))))
Intr-un vas, punem la fiert laptele pe foc. Adaugam fulgii de ovaz si lasam sa fiarba un pic. Fulgii se vor umfla. Adaugam grisul si amestecam continuu. Lasam sa fiarba, cand incepe sa capete consistenta, mai lasam 5 minute pe foc si dam deoparte. Lasam sa se raceasca de tot. Dupa ce s-a racit, adaugam cateva linguri de miere, amestecam. Turnam in forme si dam la rece sau servim. Presaram scortisoara, daca va e pe plac.
1
este un desert cremos si extrem de gustos, piticii il vor adora!
2
puteti folosi zahar in loc de miere, pe care il adaugati cand fierbe compozitia pe foc.
3
mierea il face mai cremos si mai gustos.