Pachetele aperitiv

de irena in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 10433 vizualizari

COMENTARII (23)

Miha 1

20.02.2012, 09:10

Ce faine sunt!

gaby_duceag 1

20.02.2012, 09:20

place

diaconta 1

20.02.2012, 09:23

minunate

Silvioara 1

20.02.2012, 09:24

Buuune!

RuxyRux 1

20.02.2012, 09:24

Grozave!

Sim0na 1

20.02.2012, 09:30

De mare efect!

angyb 1

20.02.2012, 09:30

silvi0ara 1

20.02.2012, 09:35

Foarte frumoase.

Cris2711 1

20.02.2012, 09:49

minunate pachetelele cu surprize cat mai placute

Bya Ralu 1

20.02.2012, 10:36

MotanLaOale 1

20.02.2012, 11:14

bune bune

Rocsi 1

20.02.2012, 11:23

foarte aspectoase!!

lia maria 1

20.02.2012, 12:12

cat sant de simpatice

ianculubita 1

20.02.2012, 12:32

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 12:56

Lau 1

20.02.2012, 13:22

ce dragute sunt

Angelina_Elena 1

20.02.2012, 15:36

ce frumusele sunt,vreau si eu unul

irena 1

20.02.2012, 16:13

Multumesc mult !

iry-gabriela 1

20.02.2012, 17:13

nu d-ai gres cu un asa aperitiv

nusica 1

21.02.2012, 08:35

Daca ar fi de post,poate s-ar putea umple cu ciuperci,legume,cred ca ar iesi bine ,nu s-ar desface la copt,poate ar fi bune si reci?

irena 1

21.02.2012, 09:30

Sunt foarte bune si a doua zi ,adica se pastreaza la fel de proaspete si crocante.In reteta am scris ca se pot umple si cu ciuperci,etc,,dar mai adaug ca se pot prepara si ca desert,iar ca umplutura poti folosi nuca tocata amestecata cu zahar,cacao si albus de ou,sau stafide sau rahat,etc.
Va multumesc si va doresc o zi buna !

mena29 1

22.02.2012, 21:17

okiiVerzi 1

27.02.2012, 18:50

simplu , frumos si bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt