Paine cu ou si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 3411 vizualizari

 

sa terminat foarte repede.............dupa atata carne sa mancat cu pofta

 

INGREDIENTE

  • felii de paine -2 franzele
  • oua 6-8
  • sare
  • lapte 1 cana
  • 1 mana de casacaval ras
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou si cascaval:

Se taie franzela in felute nu foarte groase apoi se pune cate 1 lingurita de lapte pe amblele parti dupa acre se trec prin oul batut cu sare si cascaval ras ,se prajesc in ulei bine incins


Se servsc cu multa pofta si cu un ceai de fructe cald................ne amintim de zilele din copilarie.......


am facut si cu ou simplu si cu cascaval daca am 3 barbati si fiecare cu preferintele lui......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

bita 1

11.04.2010, 23:33

imi plece mult

nadina73 1

12.04.2010, 15:30

multumesc mult si noua ne place mult

mariac 1

16.04.2010, 01:03

chair am sa fac ca mie dor imi place mult mai ales atunci calda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruscheta cu rosii si cascaval