Paine impanata la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 17620 vizualizari

 

O paine super delicioasa pe care o recomand si cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine cu coaja mai tare
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 100 gr cascavai Delaco
  • 200 gr salam cu sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • 50 gr de unt
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impanata la cuptor:

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita,salam feliat,bacon afumat,ardeiul si ceapa taiate felii subtiri,cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano ,punem din loc in loc cubulete de unt si d-am la cuptor 20 de minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

putem folosi si paine coapta pe vatra,franzela,orice tip de paine.

2

putem folosi la umplutura si ciuperci,rosii,sunca,carnati,tot ce ne dorim.

3

focul cuptorului trebuie sa fie mediu ca sa nu se arda.

4

poate fii mancata calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

tarasmariana 1

20.02.2015, 10:18

Raluca57 1

17.03.2015, 21:16

Am probat-o si am avut mare succes! gustoasa si aratoasa. Multumesc

Panacris 1

02.11.2015, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta