Paine impanata la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 17186 vizualizari

 

O paine super delicioasa pe care o recomand si cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine cu coaja mai tare
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 100 gr cascavai Delaco
  • 200 gr salam cu sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • 50 gr de unt
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impanata la cuptor:

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita,salam feliat,bacon afumat,ardeiul si ceapa taiate felii subtiri,cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano ,punem din loc in loc cubulete de unt si d-am la cuptor 20 de minute.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

putem folosi si paine coapta pe vatra,franzela,orice tip de paine.

2

putem folosi la umplutura si ciuperci,rosii,sunca,carnati,tot ce ne dorim.

3

focul cuptorului trebuie sa fie mediu ca sa nu se arda.

4

poate fii mancata calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

tarasmariana 1

20.02.2015, 10:18

Raluca57 1

17.03.2015, 21:16

Am probat-o si am avut mare succes! gustoasa si aratoasa. Multumesc

Panacris 1

02.11.2015, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!