Reteta copilariei, paine in ou

de T I M E A in Mancare copii, 20 Noi 2012 | 28358 vizualizari

 

Cred ca pentru toata reteta copilariei, paine in ou, aduce in suflet nostalgie si amintiri frumoase. Eu mananc si acum cu drag paine in ou (bundas kenyer cum ii zicem noi :) ) alaturi de o cana cu lapte sau cacao cu lapte, reteta merge de minune!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta copilariei, paine in ou

  • 6 felii de paine mai veche
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • ulei pt prajit
  • cacao cu lapte pt servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta copilariei, paine in ou:

Preparare Reteta copilariei, paine in ou

Cu o furculita batem ouale impreuna cu laptele.

Painea o feliem si o trecem prin ou apoi prajim pe ambele parti.

Scoatem painea prajita pe un prosop de hartie.

Servim cu sare sau zahar dupa preferinte.

Si Adi face Friganele iar Corina le-a dat o nota mai moderna - Desert friganele rulate si aromate

Aici vedem cum le face Elena - Friganele

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta copilariei, paine in ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

T I M E A 1

21.11.2012, 00:40

mamaieelena

mihaelar63 1

22.11.2012, 15:42

Bundas kenyer ce buna , preferata la mic dejun

T I M E A 1

22.11.2012, 16:35

Mihaela si la mine la fel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu piure de mazare si spanac