Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii

de Catalina L in Dulciuri, 21 Oct 2017 | 4060 vizualizari

 

O reteta rapida cu siropul delicios de coacaze rosii- reteta aici.
Pozele nu sunt prea reusite caci acest desert a fost mancat si apreciat foarte repede :) dar va asigur ca este delicios.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/pana-cotta-cu-sirop-de-coacaze-rosii.html

 

INGREDIENTE

  • 20 cl de lapte
  • 20 cl de smantana lichida
  • 30 g de zahar
  • 2,5 foi de gelatina
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • vanilie pudra
  • sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii:

Puneti foile de gelatina la hidratat in apa rece. Intr-o oala adanca, puneti la fiert laptele cu smantana, zaharurile si vanilia.

Amestecati cand ajunge la fierbere, luati de pe foc si adaugati gelatina stoarsa bine.

Amestecati pana se topeste.

Turnati in pahare sau in vase ramequins.

Lasati sa se raceasca la temperatura ambianta, apoi dati la rece cel putin 3 ore.

Cand panna cotta este legata, puneti deasupra sirop de coacaze rosii sau coulis de fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pana cotta cu sirop de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (9)

dantes 1

22.10.2017, 11:33

Delicioasa!

oanapl 1

22.10.2017, 17:59

Yami!

Ksenya 1

23.10.2017, 12:50

foarte bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quatre quarts