Pandispan cu cacao

de anca_rm in Torturi, 14 Aug 2013 | 6790 vizualizari

 

Pentru ca urmeaza Sf Marie si am in familie doua persoane care poarta acest nume , aseara am facut un pandispan pe care il voi umple abia in aceasta seara .
Aceasta este reteta pe care o stiu de la mama, si cu care nu am dat gres pana acum .
L-am facut intr-o tava dreptunghiulara mare.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 linguri de apa
  • 8 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • zahar vaniliat
  • coaja rasa de lamaie ( optional)
  • 1/2 praf de copt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cacao:

Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim tava .


Separam albusul de galbenus. Albusurille le batem spuma tare cu sarea si zaharul. Adaugam galbenusurile, le incorporam bine, mai punem coaja rasa de lamaie si daca doriti esente si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Amestecam prin rasturnare astfel incat sa nu spargem bulele de aer din albus .


Punem in tava si dam la cuptor. Dupa 20 minute eu recomand testul cu scobitoarea sa vedeti daca este copt .


Se poate umple cu crema preferata .





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

14.08.2013, 15:40

simplu si delicios

anca_rm 1

14.08.2013, 15:47

multumesc Lubita

Rocsi 1

14.08.2013, 21:21

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher