Pandispan cu cacao

de anca_rm in Torturi, 14 Aug 2013 | 7295 vizualizari

 

Pentru ca urmeaza Sf Marie si am in familie doua persoane care poarta acest nume , aseara am facut un pandispan pe care il voi umple abia in aceasta seara .
Aceasta este reteta pe care o stiu de la mama, si cu care nu am dat gres pana acum .
L-am facut intr-o tava dreptunghiulara mare.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 linguri de apa
  • 8 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • zahar vaniliat
  • coaja rasa de lamaie ( optional)
  • 1/2 praf de copt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cacao:

Pornim cuptorul la 180 grade si pregatim tava .


Separam albusul de galbenus. Albusurille le batem spuma tare cu sarea si zaharul. Adaugam galbenusurile, le incorporam bine, mai punem coaja rasa de lamaie si daca doriti esente si faina amestecata cu cacao si praful de copt. Amestecam prin rasturnare astfel incat sa nu spargem bulele de aer din albus .


Punem in tava si dam la cuptor. Dupa 20 minute eu recomand testul cu scobitoarea sa vedeti daca este copt .


Se poate umple cu crema preferata .





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ianculubita 1

14.08.2013, 15:40

simplu si delicios

anca_rm 1

14.08.2013, 15:47

multumesc Lubita

Rocsi 1

14.08.2013, 21:21

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Sacher