Pandispan cu capsuni la Crockpot

de Oana in Prajituri, 26 Mai 2015 | 758 vizualizari

 

A iesit delicios si tare pufos!
Foto credit: Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

    • oua- 4 buc
    • zahar pudra- 4 linguri
    • faina- 4 linguri
    • praf de copt- 1 lingurita
    • zeama de lamaie- 1 lingurita
    • un praf de sare
    • coaja rasa de la o lamaie
    • extract de vanilie- o lingurita
    • capsuni- 200 gr
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni la Crockpot:

  • Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc

  • Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie

  • Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor

  • Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare

  • Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena

  • Puneti vasul de la CrockPot 6 l hartie de copt si turnati compozitia

  • Adaugati deasupra capsunile taiate

  • Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore

  • Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

din cand in cand este bine sa stergeti capacul pe interior de aburii care se vor forma

2

rotiti de cateva ori vasul de copt pentru a obtine o prajitura coapta uniform

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu capsuni la Crockpot-0
Pandispan cu capsuni la Crockpot-1

COMENTARII (16)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

26.05.2015, 20:32

dantes

dantes 1

27.05.2015, 07:07

Bun!

tarasmariana

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!