Pandispan cu capsuni la Crockpot

de Oana in Slow Cooking, 26 Mai 2015 | 964 vizualizari

 

A iesit delicios si tare pufos!

 

INGREDIENTE

    • oua- 4 buc
    • zahar pudra- 4 linguri
    • faina- 4 linguri
    • praf de copt- 1 lingurita
    • zeama de lamaie- 1 lingurita
    • un praf de sare
    • coaja rasa de la o lamaie
    • extract de vanilie- o lingurita
    • capsuni- 200 gr
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni la Crockpot:



  • Mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc




  • Adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie




  • Adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor




  • Mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare




  • Puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena




  • Puneti vasul de la CrockPot 6 l hartie de copt si turnati compozitia




  • Adaugati deasupra capsunile taiate




  • Setati pe modul de gatire Low si setati timpul la 3 ore




  • Cand prajitura este coapta lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra





Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

din cand in cand este bine sa stergeti capacul pe interior de aburii care se vor forma

2

rotiti de cateva ori vasul de copt pentru a obtine o prajitura coapta uniform

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

26.05.2015, 20:32

dantes 1

27.05.2015, 07:07

Bun!

tarasmariana 1

28.05.2015, 09:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si nuci la slow cooker Crock Pot