Pandispan cu visine congelate

de Brindusa in Prajituri, 30 Ian 2011 | 22170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua, separate
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • visine congelate presarate cu putina faina
  • zahar vanilat, pentru presarat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine congelate:

Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)


Pune foaie de copt in tava


Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare


Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare


In galbenusuri pune praful de copt si amesteca


Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia


Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel


Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform


Presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca


Pune visinele in tava, uniform


coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt


Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca (daca poti)


sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine congelate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lacrimioara 1

30.01.2011, 22:51

vai ce bunatate pot

cismaru_nicoleta 1

31.01.2011, 00:04

Cat de bun arata..si frumoasa..si deosebita

Criss 1

31.01.2011, 08:23

Delicioasa prajitura.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Betivul