Pandispan cu visine congelate

de Brindusa in Prajituri, 30 Ian 2011 | 19466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua, separate
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • visine congelate presarate cu putina faina
  • zahar vanilat, pentru presarat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine congelate:

Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)


Pune foaie de copt in tava


Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare


Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare


In galbenusuri pune praful de copt si amesteca


Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia


Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel


Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform


Presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca


Pune visinele in tava, uniform


coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt


Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca (daca poti)


sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine congelate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lacrimioara 1

30.01.2011, 22:51

vai ce bunatate pot

cismaru_nicoleta 1

31.01.2011, 00:04

Cat de bun arata..si frumoasa..si deosebita

Criss 1

31.01.2011, 08:23

Delicioasa prajitura.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si visine