Pangasius cu saramura

de FLORYAVRAM in Pangasius, 13 Ian 2011 | 5118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius                         
  • 4 rosii medii                
  • 3 catei de usturoi mai mari                
  • un varf de lingurita de ardei iute macinat                
  • ulei de masline                
  • sare,piper,boia de ardei dulce                
  • patrunjel,
  • 1 ceasca de apa(cam 170 ml)                
  • ulei pentru prajit,
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu saramura:

Pestele il condimentam cu sare, piper si boia de ardei dulce si-l lasam 1 ora sa se odihneasca.


Rosiile le decojim si le taiem cubulete nu prea mici pe care le punem la calit in 4-5 linguri de ulei de masline. Fierbem cam 5 minute pana sucul rosiilor scade la jumatate. Apoi adaugam ardeiul iute, usturoiul zdrobit, ceasca de apa, potrivim de sare si pier si mai fierbem 5 minutele, iar la final adaugam o lingura de patrunjel tocat. Pestele il dam prin faina si il punem la prajit in ulei incins. Cand s-a rumenit frumos il scoatem pe hartie de bucatarie pentru a absorbi surplusul de grasime.


Servim fileurile cu cateva linguri de saramura deasupra si un pahar de vin alb sau rose.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_duceag 1

27.08.2011, 16:28

Eram SIGURAAAAAAAAAA ca tu vii si scrii tot ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Cris2711 1

27.08.2011, 16:29

vai ,ce durere aici

DIANA B 1

27.08.2011, 16:33


uh , cat esti de ,,intuichiva" vb d-lui Buzdugan profesorele , nu ieseanul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu legume