Papanasi

de elena1988 in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 1825 vizualizari

 

NU aveam prin casa dulceata si nici smantana, asa ca le-am papat pudrate cu zahar pudra.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 gr de zahar
  • coaja de lamaie si portocala
  • faina cat  cere aluatul( sa nu se m-ai lipeasca de maini)
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Am amestecat branza, ouale, zaharul, coaja de lamaie si portocala si apoi faina pana mi-a iesit un aluat bun de manuit.


Se fac papanasii, eu i-am facut cu gura unui pahar, se pun la prajit in ulei incins, se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

elena1988 1

26.03.2011, 07:59

lilik

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:30

foarte buni cu smantana si dulceata

bliss 1

10.04.2012, 21:44

e cea mai simpla reteta...ever! dar nu ies tari? pt ca este singura care vad ca nu are drojdie sau ceva de genu', merci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci