Reteta de preparare a papanasilor

de LadyCrs in Dulciuri, 27 Oct 2012 | 4478 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am ajuns si eu la reteta cu nr. 100! Yuhuuuu!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 kg branza dulce
  • 5oua
  • 300 g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • un varf de bicarbonat
  • faina cat cuprinde ( cam un kg a fost necesar la mine)
  • 100 ml ulei
  • o lingurita scortisoara
  • dulceata de mure
  • smantana
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am pus branza dulce de vaci intr-un castron incapator. Ouale le-am batut cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, coaja de lamaie, bicarbonatul, scortisoara, uleiul,  dupa care le-am adaugat peste branza si am amestecat bine bine. Incepem sa turnam din faina putin cate putin si amestecam pana se incorporeaza...Punem atata faina cat necesita pentru a nu fi lipicios aluatul si a il putea modela in mana ( luam o lingura de aluat, trecem mana prin ulei sau faina pentru a nu se lipi si facem un inelus). Din compozitia mea au rezultat 26 de papanasi....si vreo 20 bobite. Ii prajim in uleiul bine incins si din abundenta, pentru a avea loc sa se manifeste si sa se ridice la suprafata! Ii scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei si ii servim calzi sau reci cu smantana si dulceata!

O minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor deliciosi