Papanasi

de ralu_river in Dulciuri, 12 Noi 2012 | 1531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 1/4 lgt bicarbonat
  • 200 gr faina
  • smantana
  • esenta vanilie
  • dulceata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Se amesteca branza cu bicarbonat si cu zahar. Se adauga ouale, vanilia, apoi faina. Se amesteca scurt cu mixerul ca sa se omogenizeze bine. Se incinge o tigaie cu mult ulei, se formeaza bile din aluat de marimea unui pumn, se strapunge bila cu degetul in centru si se da prin faina, dupa care se prajesc papanasii pe ambele parti, circa 5 minute.


Se servesc cu smantana si dulceata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

13.11.2012, 21:39

Tare buniiiii

Lau 1

13.11.2012, 22:44

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:38

foarte foarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu dulceata de capsuni