Desert papanasi cu branza si cocos

de Catalina L in Dulciuri, 19 Mai 2022 | 2988 vizualizari

 

O varianta fara gluten si cu putini carbohidrat (keto/low carb).
Am folosit branza facuta de casa .
https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/papanasi-cu-branza-fara-gluten-ketolow.html
 
Tărâțele de psyllium sunt facultative dar aereaza aluatul si reprezintă o sursă foarte bogată de substanțe nutritive. Au în compoziție acizi grași esențiali, cum ar fi omega3 și omega6. 

 

INGREDIENTE

  • 220 g de brânză de vaci bine scursa
  • 2 oua
  • 2 linguri bune de faina de cocos
  • 1 lingura de tarate psyllium (facultativ)
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • 2 linguri de indulcitor erythritol
  • 2 linguri de nuca de cocos rasa
  • vanilie
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • grnitura: indulcitor, fructe de padure, smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi cu branza si cocos:

Amestecati branza cu indulcitorul, adaugati treptat ouale, vanilia, psyllium si  faina de cocos.
Cu mana luati din aluat si formati o chiftea. Terminati astfel aluatul. Dati-le prin nuca de ccocos rasa. Intr-o tigaie topiti ulei de cocos si prajiti papanasii pe ambele parti - 3 ou 4 minute pe fiecare parte.
Scoateti-i pe hartie absorbanta. Pudrati cu indulcitor pudra si serviti dupa dorinta: iaurt, smantana, dulceata, fructe de padure etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi cu branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri cu portocale si migdale