Papanasi cu ciocolata

de kryky_55 in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 9310 vizualizari

 

un desert simplu si bun rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde  
  • smantana
  • nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu ciocolata:

Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic.


Aluatul fiind facut va apucati sa formati mingiute cu mana umeda pe care la gauriti la mijloc cu degetul.


Le prajiti intr-o tava cu mult ulei de floare soarelui pe ambele parti ,dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.


Ornati dupa bunul plac cu muuuulta ciocolata si smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

kryky_55 1

08.06.2009, 01:44

Multumesc MIha

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:18

yammy ciocolata

radu092 1

15.02.2013, 18:43

eu as recomanda sa se parjeasca in untura se obtin niste papanasi mult mai fragezi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu gem de caise