Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 22 Feb 2012 | 5818 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor m-am inspirat de la diana(onesta)si ii multumesc pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri gris
  • coaja de portocala
  • zeama de portocala
  • un praf de sare
  • faina
  • smantana
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine,adaugam galbenusurile,amestecam cu o lingura,adaugam branza,grisul,coaja de potrocala,praful de copt,faina pana iese un aluat elastic si nelipicios.

Infainam masa de lucru,din aluat facem un rulou,pe care il taiem felii cu cutitul trecut prin faina,

La fiecare i-am facut un orificiu,dintr-o bucata de aluat am facut gogosele egale cu numarul de bucati.

Le prajim pe ambele parti in ulei incalzit,le scoatem pe un servetel absorbant.

Le servim cu smantana si ciocolata sau gem,

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

23.02.2012, 11:05

multumesc fetelor va servesc cu cea mai mare placere

DIANA B 1

23.02.2012, 13:00

Ce-mi plaaaaaaaaaaaaaaaaac , trebuie sa mai fac si eu , dar de data asta ii voi face copti in cuptor (am primit o reteta cu-asa ceva)

Lau 1

23.02.2012, 13:16

diana astept poate o fac si eu mersi pentru reteta au iesit super buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu struguri rosii si crema de iaurt.