Papanasi cu ciocolata

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 3160 vizualizari

 

azi m-am trezit cu gandul la papanasii lui miha, aceia oribili:)))asa ca am facut si eu niste oribilitati din aia

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g gris
  • esenta de vanilie
  • o ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu ciocolata:

Branza de vaci o mixam cu zaharul, smantana, ouale, esenta de vanilie si grisul.


Punem un vas cu apa si putina sare la fiert.


Luam cu lingura din compozitia de branza si punem in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute.


Se scot cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna ciocolata topita la baine marine.


Am vrut sa fac si eu sosul, dar mi-am dat seama ca nu am unt, asa ca am topit repede ciocolata, am papat pana mi-a venit rau:D:))


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Corinuta 1

05.08.2010, 00:25

foarte buni papanasii!

nadina73 1

05.08.2010, 00:59

Dana Cristea - pusikmea 1

05.08.2010, 08:33

fetelor, va multumesc frumos si va invit la un oribil din asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Eclere