Papanasi cu dulceata de afine

de silvi0ara in Prajituri, 18 Mar 2010 | 2752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g branza de vaci
  • 2 oua
  • 12 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de cutit praf de copt
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata de afine:

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele,bicaronatul se dizolva in zeama de lamaie si se adauga si el.Se obtine o compozitie omogena,din care se formeaza gogosele in care se face o gaura pe mijloc. Separat se formeaza mici bilute care se prajesc si ele.Se pun la prajit in uleiul incins bine,se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe o hartie absorbanta,Se servesc fierbinti cu smanana si dulceata.Eu am folosit dulceta de afine facuta de mine in casa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

18.03.2010, 20:36

cred ca dulceata de afine ii da gustul placut;

liana_geicu 1

18.03.2010, 21:00

Teo, dulceata in combinatie cu smantana neaparat ii da un gust Ahhh, nu am mai mancat de mult papanasi, ce pofta mi-ai facut!

epurasha2bb 1

14.04.2010, 11:48

5 bfurculite de la mine si sa stii ca azi fac si eu papanasi !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste