Papanaşi cu dulceaţă de căpşuni

de alice_ciobanu in Prajituri, 8 Apr 2011 | 2680 vizualizari

 

Am încercat o reţetă de papanaşi din brânză de vaci, papanaşi prăjiţi. A ieşit un desert, gustare, cum credeţi de cuviinţă, foarte bun. Însă nu sunt singurii mei papanaşi, adică..mai bine spus voi mai căuta şi alte combinaţii, alte reţete pentru a obţine acei papanaşi pe care mi-i doresc...adică ceva între pufos şi dulce aromat. Deci...mai exersăm. Până atunci sunt măndră de primii mei papanaşii gustoşi şi vă prezint şi mica reţetă....aşteptând eventuale sugestii ..sfaturi...

 

INGREDIENTE

  •  300 gr branză de vaci
  •  120 gr făină
  •  1 ou
  •   o lingură zahăr
  •  1/2 plic praf de copt
  •   1 plic zahăr vanilat
  •  pentru savoare:
  •  dulceaţă de căpşuni (de data aceasta) 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanaşi cu dulceaţă de căpşuni:

Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care sefac nişte biluţe , modelate cu măna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.


Aşa cum am spus şi în introducere...încă mai caut reţete de papanaşi...aşa încât vă aştept şi sugestii, reclamaţii şi îndrumări şi aici.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanaşi cu dulceaţă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lilik 1

09.04.2011, 02:31

Cris2711 1

09.04.2011, 16:46

preferatii mei

adry88 1

01.06.2011, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de zmeură