Papanasi cu dulceata si smantana

de T I M E A in Dulciuri, 15 Feb 2013 | 2730 vizualizari

 

E prima data cand fac papanasi si asta pentru ca m-a convins sotul sa cumpar un mix de papanasi din magazin. Nu prea sunt de acord cu mixurile acestea dar citind eticheta nu mi s-a parut chiar atat de inspaimantator :) . Oricum data viitoare am sa incerc varianta de casa.

 

INGREDIENTE

  • o cutie mix pentru papanasi (am cumparat de la Lidl)
  • 200 gr branza de vaci degresata
  • 3-4 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • gem de capsuni
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata si smantana:

Punem mixul pentru papanasi intr-un bol, adaugam branza de vaci si mixam cu mixerul pana devine cremos.


Turnam compozitia pe o plansa tapetata cu faina si framantam cu 2-3 linguri de faina.


Tot pe masa de lucru tapetata cu faina intindem aluatul cu sucitorul punand faina si deasupra pentru ca e un aluat destul de lipicios.


Cu o forma rotunda sau cu un pahar decupam aprox 12 bucati. Cu o forma rotunda mai mica decupam mijlocul fiecarui cerc.


Prajim in ulei incins pe ambele parti.


Ungem papanasii cu gem de capsuni si peste gem punem cateva linguri de smantana si servim.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

T I M E A 1

16.02.2013, 13:06

fetelor ma bucur ca va plac

- TABITA - 1

04.05.2013, 02:20

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 10:08

deliciosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Papanasi fierti cu smantana si dulceata