Papanasi cu smantana si finetti by gaby

de Bya Ralu in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 1983 vizualizari

 

Am preparat reteta gabytzei care bineinteles,e extraordinara ca si ea :)) asta se stie deja :)))http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-cu-smantana-si-ciocolata-42583.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 3 linguri de zahar
  • 250 g faina
  • 50 g gris
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat(eu am uitat)
  • 2 ou
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • Pentru decor:
  • smantana
  • finetti duo
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si finetti by gaby:

Intr-un bol se amesteca branza cu ouale si coaja de lamaie.


Adaugam zaharul,faina amestecata cu praful de copt,sarea si grisul.


Se amesteca toate ingredientele.


Pe masa de lucru se pune faina,aluatul se framanata cu mana dandu-i forma de sul,se taie bucati egale,10 forme pentru aluat si 10 bilute.


Uleiul se pune la incins.


Se formeaza di aluat rondele,avand in mijloc o gaura si separata bilute rotunde.


Se pun pe rand papanasi la prajit,se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces.


Cu o lingura se pune smantana,se pune papanasul,deasupra punem cu o alta lingura finetti,iar deasupra punem biluta de aluat prajita.


 

TIPS-URI

1

 Se pot servii cu dulceata in loc de finetti

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si finetti by gaby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

mirela0911 1

28.11.2014, 15:27

Deliciosi!

Bya Ralu 1

03.12.2014, 20:03

Mulțumesc

EUSORINA 1

22.02.2015, 20:04

mmm ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi prajiti