Papanasi cu smantana si gem

de ione21 in Dulciuri, 25 Ian 2014 | 46995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr brânză de vaci proaspătă
  • 100 gr zahăr
  • 2 ouă
  • 1 vârf linguriţă bicarbonat stins cu lămâie
  • 1 vârf cuţit sare
  • Zahăr vanilat
  • 200 grame făină
  • Ulei pt prăjit
Mai avem nevoie de:
  • Smântână
  • Dulceaţă/gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si gem:


  1. Brânza se amestecă cu zahărul, sarea, vanilia, ouăle, bicarbonatul şi făina; Într-o tigaie adâncă se pune uleiul la încins;

  2. Se formează din aluat bile de dimensiunea interiorului pumnului, se găureşte cu degetul în centru apoi se măreşte gaura din mijloc şi se aplatizează foarte puţin colacul obţinut; separate se fac biluţe mai mici care să acopere gaura colăcelului; Se dă focul la mic sub tigaie şi se prăjesc pe ambele părţi până sunt rumeni;

  3. Se servesc cu smântână şi dulceaţă de fructe de pădure (recomandabil).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

25.01.2014, 23:22

buni si eu am facut

MotanLaOale 1

25.01.2014, 23:57

babi5 1

27.01.2014, 07:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si topping delicios de visine