Papanasi cu smantana si peltea

de madi_marin in Prajituri, 30 Ian 2010 | 4181 vizualizari

 

Inspirata de reteta AlineiL...si adaptata dupa ,,poftele,, noastre...a m facut ce vedeti mai jos....

 

INGREDIENTE

  • 250 branza telemea sarata
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 7 linguri cu faian
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu smantana si peltea:

Se face o compozitie din toate ingredientele, mai putin o lingura de faina. Se amesteca foarte bine pana se obtine un aluat mai tare. In faina ramasa ne bagam varfurile degetelor cu care vom lua din compozitie (ca e lipicioasa si nu se poate modela), apoi vom face un rulou pe care il dam si pe el prin faina. Se scutura bine de surplus si apoi se lipeste , obtinandu-se un ceculet. Se modeleaza intai toti papanasii si apoi ne apucam sa-i prajim. Se pune la incins mai mult ulei si se pun papanasii pana se rumenesc frumos. Se servesc cu smantana si dulceata la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu smantana si peltea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

01.02.2010, 15:04

vrem si noi ...mai ai????

madi_marin 1

01.02.2010, 18:08

nu mai am, da fac acu o tura pentru voi.....

elena1988 1

08.03.2011, 11:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu frisca si finetti