Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Reteta de preparare a papanasilor
Inspirata de reteta AlineiL...si adaptata dupa ,,poftele,, noastre...a m facut ce vedeti mai jos....
Reteta de preparare a papanasilor
Se face o compozitie din toate ingredientele, mai putin o lingura de faina. Se amesteca foarte bine pana se obtine un aluat mai tare. In faina ramasa ne bagam varfurile degetelor cu care vom lua din compozitie (ca e lipicioasa si nu se poate modela), apoi vom face un rulou pe care il dam si pe el prin faina. Se scutura bine de surplus si apoi se lipeste , obtinandu-se un ceculet. Se modeleaza intai toti papanasii si apoi ne apucam sa-i prajim. Se pune la incins mai mult ulei si se pun papanasii pana se rumenesc frumos. Se servesc cu smantana si dulceata la alegere.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult