papanasi de dovlecei cu branza si marar

de ageamanu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2009 | 7965 vizualizari

 

Este o gustare deosebita de vara, foarte gustoasa si in acelasi timp sanatoasa. Este o mancare potrivita pentru copii, iar in cazul in care nu agreeaza mararul, puteti sa eliminati acest ingredient. Pe de alta parte este o reteta foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Incercati si nu veti regreta!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit de mare aprox.1kg;
  • branza telemea sarata, sfaramata-300g;
  • marar tocat marunt-o legatura-facultativ;
  • un ou;
  • trei linguri de faina.
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA papanasi de dovlecei cu branza si marar:

Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca dovlecelul ras cu restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o compozitie groasa ca un pandispan sau ca o coca de clatite mai vartoasa. Daca este prea moale se mai adauga putina faina.


Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi din compozitia de papanasi gramajoare egale , cu o lingura.


Se prajesc bine pe ambele parti.



POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

30.07.2009, 17:18

Bine ai venit in randurile bucatarasilor !

DIANA B 1

20.02.2011, 08:58

LA MULTI ANI si BUNI !!!

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri festive