papanasi de dovlecei cu branza si marar

de ageamanu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2009 | 7508 vizualizari

 

Este o gustare deosebita de vara, foarte gustoasa si in acelasi timp sanatoasa. Este o mancare potrivita pentru copii, iar in cazul in care nu agreeaza mararul, puteti sa eliminati acest ingredient. Pe de alta parte este o reteta foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Incercati si nu veti regreta!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit de mare aprox.1kg;
  • branza telemea sarata, sfaramata-300g;
  • marar tocat marunt-o legatura-facultativ;
  • un ou;
  • trei linguri de faina.
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA papanasi de dovlecei cu branza si marar:

Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca dovlecelul ras cu restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o compozitie groasa ca un pandispan sau ca o coca de clatite mai vartoasa. Daca este prea moale se mai adauga putina faina.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi din compozitia de papanasi gramajoare egale , cu o lingura.

Se prajesc bine pe ambele parti.

 

POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

30.07.2009, 17:18

Bine ai venit in randurile bucatarasilor !

DIANA B 1

20.02.2011, 08:58

LA MULTI ANI si BUNI !!!

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!