Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

de ageamanu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2009 | 12079 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

 

Reteta de preparare a papanasilor
Este o gustare deosebita de vara, foarte gustoasa si in acelasi timp sanatoasa. Este o mancare potrivita pentru copii, iar in cazul in care nu agreeaza mararul, puteti sa eliminati acest ingredient. Pe de alta parte este o reteta foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Incercati si nu veti regreta!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • un dovlecel potrivit de mare aprox.1kg;
  • branza telemea sarata, sfaramata-300g;
  • marar tocat marunt-o legatura-facultativ;
  • un ou;
  • trei linguri de faina.
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar:

Reteta de preparare a papanasilor

Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca dovlecelul ras cu restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o compozitie groasa ca un pandispan sau ca o coca de clatite mai vartoasa. Daca este prea moale se mai adauga putina faina.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi din compozitia de papanasi gramajoare egale , cu o lingura.

Se prajesc bine pe ambele parti.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

30.07.2009, 17:18

Bine ai venit in randurile bucatarasilor !

DIANA B 1

20.02.2011, 08:58

LA MULTI ANI si BUNI !!!

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza