Papanasi din ricotta

de AnyCostescu in Dulciuri, 27 Aug 2013 | 6996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g ricotta
  • 1 ou
  • 3 linguri zahar
  • 1 varf de cutit sare
  • aproximativ 250 g faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi din ricotta:

Ricotta se amesteca cu zaharul,sare si oul.


Se adauga faina cate putin si se framanta un aluat potrivit de moale dar nelipicios.


Din acest aluat se fac gogosele potrivite ca marime..


Se prajesc in ulei incins.


Se lasa la racit ,apoi se servesc cu frisca si dulceata sau sosuri de fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Johannah 1

30.08.2013, 22:29

Am vazut in poza ce faina si zahar ai folosit si ma gandeam ca stii... na oricum e o branza mai ...ca smantana...oricum merci ptr reteta

AnyCostescu 1

31.08.2013, 10:02

Eu stiu doar franceza.ce zici tu e flamanda...nu merge folosita branza aia.e prea moale ,si o sa intre multa faina.nu o sa aibe gust de branza.ia ricotta.e cu cativa centi mai scumpa dar iti ies papanasi super.cel putin mie mi-au iesit:-)

Doralinda 1

07.01.2014, 13:44

Ce idee buna any!! Nici la mi e nu se gaseste branza de vaci asa ca trebuia sa fac eu in casa! O sa incerc si eu cu ricotta! La favorite!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Papanasi (reteta video)