Papanasi fierti

de LUK in Prajituri, 24 Iun 2012 | 1773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr branza de vaci
  • un varf de cutit de sare
  • coja rasa de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri de gris
  • 2 linguri rase de faina
  • 1 ou
  • Pentru pesmet:
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de zahar
  • in plus o oala mare pentru fiert
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti:

Pregatiti pesmetul pentru inceput.Puneti uleiul impreuna cu pesmetul si zaharul intr-o tigaie nonaderenta si lasati pe foc mic amestecand mereu pana cand pesmetul se rumeneste(ca in poza).


Puneti o oala larga,cu apa sa fiarba.


Amestecati branza cu grisul ,sarea,faina ,oul si coaja de lamaie.Luati cu lingura compozitia si dati o putin prin faina cat sa puteti modela papanasii.


Cand apa incepe sa fiarba puneti cu grija papanasii ,pe rand,fara a se lipi unul de celalalt.Reduceti focul de sub oala si mai lasati sa fiarba aprox. 8-9 minute.Daca fierbeti prea mult incep sa crape si se imprastie.


Cu o spumiera luati fiecare papanas in parte si puneti l in pesmet.Acoperiti l pe fiecare parte si serviti cu pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sim0na 1

24.06.2012, 22:46

N-am mancat niciodata...

mamaieelena 1

25.06.2012, 14:02

buni rau

Alinutza80 1

27.06.2012, 19:26

asa nu am mancat niciodata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caramel Cheesecake ~nr. 200~