Papanasi fierti cu branza dulce si iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 21 Noi 2010 | 10613 vizualizari

 

Buni si pentru copii dar si pentru adulti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

Pentru compozitie...

  • 350 gr de branza de vaci
  • 3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • 3 linguri gris cu varf
  •  un praf sare
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri zahar( sau mai gustati inainte sa puneti oul si potriviti dupa gustul vostru)

  Pesmetul in care-i tavalim:

  • pesmet si doua linguri de unt plus doua trei linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti cu branza dulce si iaurt:

Amestecati ingredientele pentru compozitie. Luati cu lingura si fierbeti pana se ridica la suprafata.


Intre timp topiti untul in tigaie adaugati pesmetul si zaharul pudra si rumeniti foarte putin.


Scoateti papanasii cu o spumiera, lasat-i la scurs apoi tavaliti-i in pesmet si...pofta buna!


Serviti papanasii cu crema de vanilie si dulceata de visine...sunt fantastic de buni!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti cu branza dulce si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

jolygina 1

21.11.2010, 22:36

trimite-mi si mie unu pe mail ca eu nu am reusit nici pana in ziua de azi sa fac ,nu imi ies

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:38

Cum sa nu iasa?...Poate le fierbi prea mult?...hay mai incearca...

Cris2711 1

12.03.2011, 14:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si iaurt