Papanasi la tigaie cu lingura

de Gherca Daniela in Dulciuri, 25 Ian 2016 | 2698 vizualizari

 

O forma de papanasi mai rapida, in lipsa de timp. Au iesit super buni...eu i-am facut mai rumeni, ca asa ii place sotului si i-am servit pudrati cu zahar pudra!

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza de vaci
  • un praf de sare
  • 2 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place
  • faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi la tigaie cu lingura:

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.

Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.

Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi la tigaie cu lingura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Papanasi la tigaie cu lingura-0
Papanasi la tigaie cu lingura-1
Papanasi la tigaie cu lingura-2
Papanasi la tigaie cu lingura-3
Papanasi la tigaie cu lingura-4
Papanasi la tigaie cu lingura-5
Papanasi la tigaie cu lingura-6
Papanasi la tigaie cu lingura-7
Papanasi la tigaie cu lingura-8
Papanasi la tigaie cu lingura-9
Papanasi la tigaie cu lingura-10

COMENTARII (15)

Catalina L

Catalina L 1

25.01.2016, 20:29

o bunatate

mirela0911

mirela0911 1

26.01.2016, 15:09

Buni papanasi!

Zamfira

Zamfira 1

02.02.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!