Papanasi la tigaie cu lingura

de Gherca Daniela in Dulciuri, 25 Ian 2016 | 3057 vizualizari

 

O forma de papanasi mai rapida, in lipsa de timp. Au iesit super buni...eu i-am facut mai rumeni, ca asa ii place sotului si i-am servit pudrati cu zahar pudra!

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza de vaci
  • un praf de sare
  • 2 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place
  • faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi la tigaie cu lingura:

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.


Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.


Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.


Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi la tigaie cu lingura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Catalina L 1

25.01.2016, 20:29

o bunatate

mirela0911 1

26.01.2016, 15:09

Buni papanasi!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert delicios