Papanasi prajiti

de MIUTA in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 7199 vizualizari

 

Foarte buni,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 400g branza de vaci
  • o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri gris
  • 8 linguri faina
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • smantana 200 ml
  • miere 2 linguri
  • dulceata de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi prajiti:

Intr-un castron pui coaja de lamaie,branza de vaci,zaharul,ouale,esenta de vanilie,grisul,sarea si bicarbonatul de amoniu stins in 2 linguri suc de lamaie.Amesteci si la sfarsit adaugi faina.Se framanta si daca mai este nevoie se adauga faina.Se formeaza papanasii si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc cu smantana amestecata cu miere si dulceata de afine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

lilik 1

08.12.2010, 10:31

ce mult imi plac

Cris2711 1

18.12.2010, 10:02

5 pentru papanasi,iubesc papanasii

Gurmanzii 1

29.12.2010, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Desert New York cheesecake cu afine