Papanasi prajiti

de Valclaudia in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 1637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza dulce de vaci
  • 8 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 lingurita rasa bicarbonat
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit, cca 300ml
  • smantana dulce si dulceata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi prajiti:

Amestecam branza de vaci cu zaharul si ouale.


Adaugam zaharul vanilat, bicarbonatul, praful de sare,grisul, faina.


Amestecam sa obtinem un aluat destul de ferm, pe care il vom lasa cca 10 minute deoparte.


Rupem bucatele din aluat, formam cate o sfera pe care o aplatizam pe masa de lucru, decupam mijlocul cu un paharel.


La fel procedam cu tot aluatul.


Punem uleiul la incins, prajim papanasii pe ambele parti pana se rumenesc frumos.


Ii scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.


Servim papanasii cu smantana dulce si dulceata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

16.11.2014, 11:42

deliciosi

Corinuta 1

16.11.2014, 13:19

ii ador!

claudiaO 1

17.11.2014, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Papanasi cu smantana si dulceata