Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine

de Sidy in Dulciuri, 21 Iun 2012 | 7484 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un desert traditional romanesc , foarte usor de facut , pufos si tare, tare gustos. Am putea spune ca este unul din desertul copilariei noastre, nu ???

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • pentru aluat
  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • pentru ornat
  • gem de afine si de visine
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas maricel amestecam bine toate ingredientele, le framantam bine de tot .

Luam cu lingura din compozitie si pe o suprafata data cu faina facem sul de grosimea unui deget.

Unim capetele sulului sa se formeze cerculete pe care le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Asa fierbinti, servim cate doi papanasi cu smantana si dulceata alaturi.

Daca doriti , papanasii pot fi pudrati cu zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti, cu smantana si dulceata de afine si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

21.06.2012, 19:51

Ella Carla 1

21.06.2012, 20:02

imi plac la nebunii papanasi,dar ii mananc mai rarut(ca-i mai dragut)

Sim0na 1

21.06.2012, 20:08

Preferatii mei!! Din pacate n-am mai papat de mult...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor fierti