Papricas de pui

de Nadyne in Pui, 4 Noi 2016 | 10944 vizualizari

 

Un fel principal gustos, cu ingrediente simple...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui (piept, ciocanele,muschiulet)
  • 5 cepe mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri boia de ardei
  • 200 g smantana degresata
  • 2 linguri faina
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • faina, cat sa obtinem o compozitie ca o crema
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

       Carnea de pui, spalata si portionata, se rumeneste in cateva linguri cu ulei,  pe toate partile.

       Adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul cubulete, foile de dafin, sare si lasam la calit cateva minute. Presaram boiaua, piperul, amestecam continuu pentru a nu se arde si turnam apa calda cat sa acopere carnea. Fierbem pana cand aceasta e bine patrunsa.

       Intre timp, pregatim galulustele; batem ouale cu sare si adaugam faina cat sa avem o compozitie cu consistenta unei creme.

     Dupa ce carnita e gata, inmuiem o lingura in sosul fierbinte, luam cate putin din compozitia de galuste si adaugam in mancare. Galustele fierb foarte repede, cam in 3 minute.

     Smantana se amesteca cu trei linguri cu faina si cateva linguri cu apa, apoi se toarna peste mancare si se amesteca foarte bine.

     Se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se da deoparte si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu piept de pui si mazare verde