Papricas de pui cu galuste de faina

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 5 Noi 2010 | 16466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Papricas:
  • 2 pulpe/piept de pui
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • sare,piper,patrunjel
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  •  Galuste:
  • 1 ou
  • 2 linguri de apa rece
  • sare si piper
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste de faina:

Galustele:


Oul se bate cu sare si piper si cu 2 linguri de apa rece,apoi se adauga treptat faina pana se formeaza un aluat nelipicios,ca cel de paste fainoase.Aluatul se aplatizeaza cu palma si se rup galusti atat cat prindeti intre aratator si degetul mare.


Papricas:


Carnea se proportioneaza,se sareaza si se pipereaza si se frige intr-o tigaie cu putin ulei.Cand este bine rumenita se scoate pe o farfurie.Daca a ramas prea mult ulei in cratita,se mai ia o parte din el si inrestul se adauga ceapa si ardeiul tocate marunt,apoi se adauga boiaua si carnea.Se acopera totul cu apa calda si se lasa la fiert cu capac aprox 20 min,apoi se adauga galustele si apa calda daca mai este nevoie si se mai fierbe 15 min.La fnal se amesteca 1 lingura de faina cu 2 de smantana si 1 lingura de papricas si se omogenizeaza,apoi se toarna in fir subtire in cratita amestecan energic.Se mai tine pe foc pana se ingroase putin compozitia!


Se serveste cu patrunjel verde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2010, 19:49

poate ca avem aceleasi gusturi,sau poate ca nu exista persoana care sa nu-i plac papricasul

La Ancuta 1

07.11.2010, 17:47

foarte bun

vanilla 1

09.11.2010, 16:24

MA BAG SI EU LA O PORTIE!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan