Papricas de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Mai 2009 | 29893 vizualizari

 

O reteta din bucataria banateana...preluata din Cuina Laurei Laurentiu...

 

INGREDIENTE

  •  4 copanele
  • 150 ml smantana
  • 6 cepe micute
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu smantana:

Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou.

Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea.

Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.

Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.

Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana,asa ca l-am servit simplu,cu mamaliguta si verdeata.

Foarte usor de facut,iar rezultatul surprinzator de bun.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Miha 1

09.09.2009, 19:41

Ma bucur tare mult Ionix ca v-a placut si am putut fi de ajutor.

Miha 1

14.09.2009, 15:44

Sidonia,eu am folosit smantana Milli cu 20% grasime. Nu stiu ce inseamna smantana normala si smantana dulce. Daca smantana normala e cea care o folosesti la facut branza cu smantana si mamaliga atunci asta e buna si pt papricas.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Choux a la creme

de RuxyRux 9

ieri la 22:55

Fursecuri cu lămâie

de RODIMUR 5

ieri la 18:30

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman