Papricas de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Mai 2009 | 24426 vizualizari

 

O reteta din bucataria banateana...preluata din Cuina Laurei Laurentiu...

 

INGREDIENTE

  •  4 copanele
  • 150 ml smantana
  • 6 cepe micute
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu smantana:

Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou.

Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea.

Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.

Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.

Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana,asa ca l-am servit simplu,cu mamaliguta si verdeata.

Foarte usor de facut,iar rezultatul surprinzator de bun.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Miha 1

09.09.2009, 19:41

Ma bucur tare mult Ionix ca v-a placut si am putut fi de ajutor.

Miha 1

14.09.2009, 15:44

Sidonia,eu am folosit smantana Milli cu 20% grasime. Nu stiu ce inseamna smantana normala si smantana dulce. Daca smantana normala e cea care o folosesti la facut branza cu smantana si mamaliga atunci asta e buna si pt papricas.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii