Parfe de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 29 Iun 2010 | 7480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4  galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 500 ml lapte
  • 300 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata:

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si cacaoa si se amesteca usor. Se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, amestecand intruna. Se pune vasul pe foc si se fierbe pana compozitia incepe sa se ingroase. Se adauga ciocolata rupta bucatele, se amesteca pana se topeste si se uniformizeaza. Se lasa la racit, amestecand din cand in cand.


Dupa ce s-a racit se amesteca cu frisca batuta si se da la congelator pentru cateva ore, dupa care se portioneaza si se serveste cu sos de ciocolata.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

silvi0ara 1

29.06.2010, 17:12

Laly 1

29.06.2010, 22:28

Mai Miha ce mananca lumea de aici noaptea.Daca ajungi la ora asta nu mai gasesti nimic.Cred ca sunt spalate si vasele

Cris2711 1

02.04.2011, 17:28

Miha draga ,ma innebuniti cu parfait-urile voastre voi aveti si eu nu ma pun acum pe facut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 6

ieri la 23:28

Salata de cartofi, cu piept de pui și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:06

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

pe 19.10 la 23:54

RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata