Pasca dietetica

de _Alina_ in Dulciuri, 2 Mai 2013 | 3307 vizualizari

 

O pasca fina si cremoasa pentru cei pe care Pastele ii prinde la dieta, si nu numai! ;)

 

INGREDIENTE

  • 615 g branza slaba de vaci
  • 415 g ricotta
  • 150 g iaurt degresat
  • 3 oua
  • 40 g indulcitor natural (xilovit am folosit eu)
  • 40 g amidon de porumb
  • 50 g fructe goji deshidratate
  • Decor:
  • 10 g induclitor pudra - (xilovit)
  • fructe goji
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca dietetica:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.


2. Tapetam fundul unei tavi (24 cm) obligatoriu detasabile, iar peretii ii ungem cu putin ulei si ii tapetam cu faina (desi la fel de bine ati putea sa ii tapetati cu hartie de copt, eu n-am facut-o pentru ca am ramas in pana de hartie :).


3. Amestecam branza cu ricotta si cu iaurtul, si omogenizam cu ajutorul unui mixer vertical.


4. Adaugam indulcitorul, si ouale (cate unul pe rand) si mixam bine.


5. La final inglobam fructele goji cu ajutorul unei spatule.


6. Punem compozitia in tava si introducem in cuptor pentru 60 min.


Nota! Daca vreti sa o rumeniti in ultimele 2-3 minute cresteti temperatura la 210°C. Enjoy!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca dietetica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

02.05.2013, 20:45

Ce frumoasa

adry88 1

02.05.2013, 22:39

dementiala!

_Alina_ 1

03.05.2013, 09:47

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si caramel