Desert pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

de Gherca Daniela in Dulciuri, 25 Apr 2019 | 2400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza de vaci
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar
  • 200 g stafide
  • 75 g unt moale
  • 6 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat cu branza dulce si stafide:

 Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa.
      Adaugam branza, omogenizam bine, pe urma untul moale, faina, grisul si amestecam din nou bine, dupa care punem si smanatana, iar la final stafidele, pe care le-am inmuiat putin in apa cu rom.
      Dupa ce am omogenizat bine totul turnam compozitia rezultata intr-o tava de 26cm tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina si dam la cuptorul incins pentru cca.1 ora sau pana se rumeneste frumos  deasupra.
         Este o pascuta usor de facut si foarte gustosa.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clătite cu stafide, brânză de vaci şi multă voie bună