Pasca fara aluat cu ciocolata

de Bucataras in Dulciuri, 21 Apr 2016 | 4651 vizualizari

 

Daca pregatirile de Paste sunt in toi si nu mai ai timp si pentru o pasca traditionala cu aluat de cozonac, iti ofer o alternativa rapida si la fel de delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr branza grasa de vaci, scursa bine
  • 200 gr smantana grasa
  • 300 gr ciocolata
  • 6 oua
  • 2 lingurite vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 200 gr zahar brun
  • 150 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • in plus, ulei si faina pentru tapetat tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat cu ciocolata:

Pasca fara aluat, cu umplutura fina de branza de vaci, smantana si muulta ciocolata, este un rasfat garantat!


Ai nevoie de 800 gr branza grasa de vaci, scursa bine, 200 gr smantana grasa, 300 gr ciocolata, 6 oua, 2 lingurite vanilie, 1 lingurita coaja rasa de portocala, 100 gr fulgi de ciocolata, 200 gr zahar brun, 150 gr faina, 1 lingurita praf de copt, un praf de saresi ulei si faina pentru tapetat tava.


Mixeaza albusurile cu un praf de sare. Cand s-au intarit, adauga treptat zaharul si mixeaza in continuare pana obtii o bezea. Amesteca intr-un castron branza de vaci cu smantana, galbenusurile, ciocolata topita si racita, vanilia si coaja de portocala.


Adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza bine.


Afla toti pasii de preparare in reteta video https://youtu.be/2PLa2q-2QuQ

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Xandrinne 1

24.04.2016, 20:48

Panacris 1

30.04.2016, 23:10

Camelya 1

12.05.2016, 12:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu brinza de vaci