Pasta alla Portofino cu prosciutto

de mihaelar63 in Paste, 24 Ian 2015 | 3959 vizualizari

COMENTARII (20)

deyutzky 1

24.01.2015, 22:12

super

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:15

Multumesc Deyu

RuxyRux 1

24.01.2015, 22:25

O, ce mare bunatate ai preparat draga mea!!!! Nu te-as putea refuza!

Rocsi 1

24.01.2015, 22:31

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:32

Multumesc Rux , ma bucur ca-ti place . Probabil ca tu ai elimina proscitto .

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:33

Pupici Rocsi

Bunica 1

24.01.2015, 22:36

Cred că te-ai molipsit de la Andrei ))

diaconta 1

24.01.2015, 22:36

Da' ce denumiri aveti voi la mancaruri mai nou,ca nici nu stiu daca's de mancat ))))

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:42

Buni , sau invers

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:44

Asteptam sa ma intrebe ,, cineva '' daca mam dat cu italienii ) . Diuta am respectat denumirea retetei care mi-a placut mult

MotanLaOale 1

24.01.2015, 22:45

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:46

Initial m-a atras pentru ca reteta continea pesto . Am avut mari rezerva la adugarea cartofilor .Dar sunt multumita de rezultat Acasa aveam doar fasole galbena . Verde fideluta am uitat sa cumpar )

mihaelar63 1

24.01.2015, 22:46

Multumesc Vladimir

diaconta 1

24.01.2015, 23:07

Si hop si eu cu comentariile )))

MOKUSKA 1

25.01.2015, 09:26

mirela0911 1

25.01.2015, 10:29

Bun tare trebuie sa fie!

elucubratiiculinare 1

25.01.2015, 18:58

arata bine

simona72 1

26.01.2015, 09:30

Nebunie!!

mena29 1

26.01.2015, 20:22

Vai Mihaela,ce departe de mine stai !

mihaelar63 1

26.01.2015, 23:06

Mena daca stai bine la drum in 2 ore si un pic esti la mine .pesto mai am , restul gasim

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu Sos Pesto