Pasta de Kapia cu telina

de mihaelar63 in Conserve, 17 Oct 2014 | 4977 vizualizari

 

O pasta usor de preparat pentru iarna care va da culoare si arome fripturilor , ciorbelor sau tocanitelor .

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ardei Kapia rosii
  • 1 kg telina
  • 3 linguri sare
  • 200 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de Kapia cu telina:


  1. Telina se curata , se spala , se taie felii si se toaca cu ajutorul masinii de tocat .

  2. Ardeii se spala se curata de seminte , se taie felii si se toaca .

  3. Intr-o oala de inox cu fundul dublu puneti la fiert ardeii si telina .

  4. Sarati si adugati uleiul .

  5. Fierbeti la foc mic timp de 90 minute .

  6. Pasta este gata cand uleiul se alege deasupra ca la zacusca .

  7. La sfarsit se pune putin conservant si se amesteca .

  8. Pasta se pune cat este calda in borcane bine spalate .

  9. Se infileteaza capacele pe care le-ati sterilizat prin fierbere .

  10. Dunstuiti borcanele la dunst umed 30 minute [ se pun intr-o cratita cu apa si se fierb la foc mic ] .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de Kapia cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:19

Deja ma gandesc la ce as putea sa o folosesc! Yummy!

Rocsi 1

17.10.2014, 21:11

Bine ai mai zis in introducere

miki_a 1

14.07.2017, 12:30

Văzut, plăcut, băgat la seif....! Anul ăsta vreau să o prestez garantat! Mulțumesc pentru rețetă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti