Pasta de mango,capsuni si biscuiti

de Biby33 in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 1537 vizualizari

 

O reteta tropicala, exotica cu aroma irezistibila a auriului mango si savoarea capsunilor proaspete,alaturi de crocantii biscuiti!

 

INGREDIENTE

  • 6 biscuiti simplii,fara crema
  • 6 capsuni proaspete
  • 2 felii de mango
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de mango,capsuni si biscuiti:

1.Se spala capsunile


2.Se piseaza intr-un bol alaturi de cele 2 felii de mango,pana ce se obtine o pasta


3.Se adauga 1 lingurita de zahar


4.Se piseaza biscuitii pe o farfurie cu ajutorul unei furculite


5.Se amesteca biscuitii si pasta


6.Se obtine o pasta exotica si racoroasa


7.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi decorata cu capsuni sau alte fructe

2

Se poate servi ornamentata cu sosuri de fructe

3

Pasta se poate servi in diferite boluri colorate

4

Se pot presara ornamente colorate deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mango,capsuni si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Biby33 1

30.05.2011, 22:19

multumesc muult Laura!!!!nici eu nu stiu de ce nu e aprobata

Lorena38 1

31.05.2011, 07:36

delicios!!!!!!!

Biby33 1

31.05.2011, 08:21

merci!!!si merci inca o data pt. like!!!!returnez

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase (Reteta video)