Pasta de somon afumat

de RuxyRux in Somon, 11 Oct 2015 | 10040 vizualizari

 

Aceasta pasta extraordinar de gustoasa, o puteti prepara cu orice fel de peste afumat, eu am ales somonul de aceasta data si sincer va spun ca mai buna de atat nici ca se poate...are un gust minunat! Cu o ceapa rosie de apa alaturi...e divina!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de file de somon afumat( sau alt peste afumat)
  • 2 galbenusuri de ou fierte 4 sau 5 minute( cleioase)
  • 2 linguri pline cu mascarpone
  • un praf de sare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 lingurita plina de mustar de Dijon cu bobite
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat:

Se prepara atat de simplu:

1. Se curata somonul (sau alt peste afumat) de oase, e preferabil sa faceti acest lucru cu mana, sa va asigurati ca nu scapati oase nedorite.

2. Se fierb ouale, se scot galbenusurile, se taie ceapa si impreuna cu restul ingredientelor se pun in blender.

3. Se mixeaza pe viteza mare pana se omogenizeaza perfect.

4. Se fac tartinele cu pasta de peste sau se pune intr-un bol toata compozitia si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

5. Daca spargeti si-o ceapa langa n-o sa va puteti opri din mancat...garantez!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu salata verde