Pasta de peste afumat( somon)

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2015 | 2210 vizualizari

 

Aceasta pasta extraordinar de gustoasa, o puteti prepara cu orice fel de peste afumat, eu am ales somonul de aceasta data si sincer va spun ca mai buna de atat nici ca se poate...are un gust minunat! Cu o ceapa rosie de apa alaturi...e divina!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de file de somon afumat( sau alt peste afumat)
  • 2 galbenusuri de ou fierte 4 sau 5 minute( cleioase)
  • 2 linguri pline cu mascarpone
  • un praf de sare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 lingurita plina de mustar de Dijon cu bobite
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste afumat( somon):

Se prepara atat de simplu:


1. Se curata somonul ( sau alt peste afumat) de oase, e preferabil sa faceti acest lucru cu mana, sa va asigurati ca nu scapati oase nedorite.


2. Se fierb ouale, se scot galbenusurile, se taie ceapa si impreuna cu restul ingredientelor se pun in blender.


3. Se mixeaza pe viteza mare pana se omogenizeaza perfect.


4. Se fac tartinele cu pasta de peste sau se pune intr-un bol toata compozitia si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.


5. Daca spargeti si-o ceapa langa pasta n-o sa va puteti opri din mancat...garantez! :))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste afumat( somon)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:27

Teo, ce surpriza...iti multumesc frumos!

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:28

Anett...cam ...multumesc!

RuxyRux 1

12.10.2015, 21:28

Multumesc Motane!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Parjoale (Bhaji) cu ceapa