Pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2016 | 5326 vizualizari

 

O idee super rapida pentru micul dejun sau o gustare pentru orice ora :)

 

INGREDIENTE

  • o cutie de ton in suc propriu (aprox 160 gr)
  • 20 gr unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 5-6 masline verzi fara samburi
  • 1 fir subtire ceapa verde
  • 1 lingura marar tocat 2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:



  • Scurge bine tonul si pune-l in mini tocatorul Breville




  • Adauga peste el restul ingredientelor si mixeaza bine pana obtii o pasta fina




  • Serveste pasta de ton pe paine prajita



 

TIPS-URI

1

Poti mixa ingredientele si cu un blender vertical

2

Nu mai este nevoie de sare, maslinele verzi sunt suficient de sarate.

3

Daca vreti sa fie mai dietetica, inlocuiti untul si smantana cu o lingura generoasa de branza de vaci degresata si puneti 1-2 linguri de apa, ca sa se poata mixa. Eu am incercat si varianta asta si e tare gustoasa si asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

12.05.2016, 00:40

Rapida si delicioasa!

mihaelar63 1

12.05.2016, 01:59

Buuna !!!!

sebirizescu 1

12.05.2016, 16:21

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu branza si ceapa verde