Pastai cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooking, 25 Noi 2015 | 729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne sunt necesare:
    • 8 aripioare de pui
    • 1 kg pastai verzi rotunde
    • un ardei capia rosu
    • un morcov
    • un dovlecel
    • doi cartofi
    • doua cepe mari
    • Sare dupa gust
    • 200 ml suc de rosii
    • Verdeturi: Marar/patrunjel/busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu aripioare de pui:



Asezam aripioarele in vas, acoperim cu capacul si setam nivelul high, timp de o ora.


Rumenim aripioarele usor, pe ambele parti.


Adaugam cartofii si pastaile. (Setam din nou perioada de timp pentru doua ore).


Tocam restul legumelor si le calim intr-o tigaie, pe aragaz. Le adaugam apoi pastailor, saram dupa gust si coloram cu suc de rosii.


Continuam fierberea atat cat este necesar.


Verdeturile tocate le presaram doar dupa terminarea timpul de gatire.


Pentru servire, putem pregati o salata de varza! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

25.11.2015, 17:59

tare bune!

MotanLaOale 1

25.11.2015, 20:00

bune bune

Rocsi 1

25.11.2015, 20:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker