Paste cu brazeturi sau Quattro formaggi

de Ksenya in Paste, 27 Dec 2012 | 4495 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

27.12.2012, 17:53

Eu credeam ca denumirea vine de la cele 4 tipuri de branza utilizate,dara daca zici ca nu-i asa,e ok ))merge si reteta celibatarului oare de ce nu fac si eu retete de astea rapide?
Oricum ar fi,masa ta arata imbietor

Lau 1

27.12.2012, 18:34

Ina 1

27.12.2012, 18:42

foarte bine arata totul!

ANNA_46 1

27.12.2012, 19:28

Imi place mult cu placere ma asez la masa

Rocsi 1

27.12.2012, 20:01

Ksenya 1

27.12.2012, 21:47

Deaconta ,asa as denumi-o eu ^ celibatarului^ sau ^burlacului^ ca e foarte simplu de facut

Ksenya 1

27.12.2012, 21:48

Merci de popas!

diaconta 1

27.12.2012, 21:48

Adica burlacii fac doar mancaruri de astea simple?

Ksenya 1

27.12.2012, 21:54

intrebarea mea la a ta e ,oare fac?

diaconta 1

27.12.2012, 21:56

)))))) nu stiu ca n-am fost ....burlac

Ksenya 1

27.12.2012, 22:03

pote gasim unul ratacit pe aci sa ne scoata din dilema

Valclaudia 1

27.12.2012, 22:04

chiar apetisanta mancarica ta.....

diaconta 1

27.12.2012, 22:11

Ia sa fac eu o strigare si sa vedem ce gasim ) desi sunt cam putini baieti pe site

Merisor 1

27.12.2012, 22:16

Si Padre s-a dus la culcare ca el le stie pe toate

Ksenya 1

27.12.2012, 23:34

who is Padre?Merisor?

MotanLaOale 1

28.12.2012, 00:26

unii barbati singuri fac mancaruri mult mai "muncite" decat asta!

- Andreea - 1

28.12.2012, 20:15

eu cred ca se numeste quattro formaggi datorita folosirii in reteta a 4 tipuri de brinza ...
reteta e foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza la cuptor