Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Deja se stie ca pastele imi plac tare mult :)) ... de data aceasta propun niste paste la cuptor !
Spalam legumele.Morcovul il curatam si il taiem in doua pe lung apoi felii subtiri.Tijele de telina le taiem rondele.Usturoiul il curatam de coaja.Ardeiul gras il taiem in doua pe lung,eliminam cotorul si semintele si il taiem julien.Ceapa o tocam marunt iar rosiile le taiem in doua.
Intr-o tigaie cu ulei incins , punem la calit morcovul impreuna cu telina.Lasam 2-3 minute si adaugam dovlecelul.Apoi adaugam ardeiul si amestecem cu o lingura de lemn.Punem si pancetta taiata fasii si lasam sa se caleasca .Adaugam sare si piper dupa gust.
Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si adaugam pastele care se fierb circa 8 minute. ( sau depinde de forma,felul pastei lasati-le la fiert conform indicatiilor de pe pachet).Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa.
Intr-o tava pentru cuptor unsa cu ulei asezam un strat de paste,unul de legume,presaram ceapa,apoi continuam cu un strat de paste.Presaram parmezan si asezam rosiile.
Dam la cuptor la 200 grade pana ce se rumenesc pastele frumos la suprafata.
Se servesc calde.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola