Paste cu legume la cuptor

de - Andreea - in Fusilli, 4 Aug 2013 | 27183 vizualizari

 

Deja se stie ca pastele imi plac tare mult :)) ... de data aceasta propun niste paste la cuptor !

 

INGREDIENTE

  • 300 paste tip fusilli
  • 100 gr pancetta
  • 2 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 2 tije telina
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ardei gras verde
  • 3 fire ceapa verde
  • parmezan
  • rosii cherry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu legume la cuptor:

Spalam legumele.Morcovul il curatam si il taiem in doua pe lung apoi felii subtiri.Tijele de telina le taiem rondele.Usturoiul il curatam de coaja.Ardeiul gras il taiem in doua pe lung,eliminam cotorul si semintele si il taiem julien.Ceapa o tocam marunt iar rosiile le taiem in doua.

Intr-o tigaie cu ulei incins , punem la calit morcovul impreuna cu telina.Lasam 2-3 minute si adaugam dovlecelul.Apoi adaugam ardeiul si amestecem cu o lingura de lemn.Punem si pancetta taiata fasii si lasam sa se caleasca .Adaugam sare si piper dupa gust.

Separat punem apa la fiert.Cand fierbe,punem sare si adaugam pastele care se fierb circa 8 minute. ( sau depinde de forma,felul pastei lasati-le la fiert conform indicatiilor de pe pachet).Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa.

Intr-o tava pentru cuptor unsa cu ulei asezam un strat de paste,unul de legume,presaram ceapa,apoi continuam cu un strat de paste.Presaram parmezan si asezam rosiile.

Dam la cuptor la 200 grade pana ce se rumenesc pastele frumos la suprafata.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor